Használatra kész gyantacsíkok arcra

Használatra kész gyantacsíkok arcra

Az arc gyantázásának a legnagyobb előnye, hogy az arc bőre hetekig sima és puha marad. A gyanta segítségével történő szőrtelenítés kényelmes, tartós és egyszerű alternatívát kínál a szőr eltávolítására. Megfelelő utóánpolás segítségével szembesülhetünk az arc gyantázás előnyeivel a többi szőrtelenítési módszerrel szemben.


Az X-Epil használatra kész gyantázócsík alkalmas a bajusz és az állszőrtelenítésére, valamint az érzékeny bőrfelületek gyantázására is.

Az arc gyantázásának a legnagyobb előnye, hogy az arc bőre hetekig sima és puha marad. A gyanta segítségével történő szőrtelenítés kényelmes, tartós és egyszerű alternatívát kínál a szőr eltávolítására. Megfelelő utóápolás segítségével szembesülhetünk az arc gyantázás előnyeivel a többi szőrtelenítési módszerrel szemben.

Fontos, hogy a használatra kész gyantacsikokat a megfelelő módon használjuk., nehogy sérülést okozzunk az arcbőrön. Használatukhoz most egy kis segítséget szeretnénk nyújtani az alábbi leírással.

Lássuk a bajúszgyanta helyes használatát lépésről-lépésre:

 1. Melegítse fel a gyantacsíkot a két tenyere között. Gyorsabb felmelgítés érdekében hajszárítót is használhat.
 2. Óvatosan válassza szét a csíkokat.
 3. Helyezze fel a csíkot a gyantázandó felületre és simítsa végig úgy, hogy jól rátapadjon a bőrre.
 4. Feszítse meg a kezelendő területet és egy határozott mozdulattal távolítsa el a csíkot. (A felülettel párhuzamosan.)
 5. A bőrön maradt gyanta eltávolításához javasoljuk a mellékelt X-Epil törlőkendő használatát, mellyel letisztíthatja és felfrissítheti bőrét.
Használatra kész gyantacsík arcra használata
 • Első használat előtt végezzen bőrpróbát kisebb bőrfelületen, és ha 24 órán belül nem észlel irritációt, folytassa a szőrtelenítést.
 • A bőrnek tökéletesen tisztának és száraznak kell lennie használatakor.
 • Soha ne használja sérült borfelületen és közvetlenül napozás előtt, után.
 • Gyantázás után a bor kipirosodhat, ami normális reakció, de amennyiben bőrérzékenység, véraláfutás lép fel és a tünetek nem szűnnek meg 24 órán belül, akkor forduljon orvoshoz!
 • Szembe ne kerüljön! Ne nyelje le!
 • A fel nem használt gyantát hűvös helyen tárolja, mivel melegre érzékeny!
 • Gyermekek elől elzárva tartandó!