X-Epil Sensation Epilátor

X-Epil Sensation Epilátor

Egyszerű, hatékony megoldást kínáló szőrtelenítő, mellyel percek alatt simává és selymessé varázsolhatod a szőrtelenítendő felületet.

A termék jellemzői:

 1. 18 csipesz
 2. 2 sebesség – 1 sebesség az érzékenyebb zónákra, 2 sebesség a lábszárra
 3. töltésjelző lámpa
 4. védőburkolat
 5. tisztító kefe
 6. feltölthető vagy hálózatról használható
 7. adatpter – 80 perces gyorstöltés – túlmelegedés védelem

A Sensation TÖLTÉSE:

 1. Helyezze a dugót a készülékbe és dugja be az adaptert a konnektorba. Figyeljen arra hogy a készülék bekapcsoló gombja a 0 jelzésénél álljon.
 2. Ellenőrizze, hogy a töltést jelző lámpa kigyulladt-e (pirosan világít).
 3. Teljes feltöltéssel az Sensation készülék legalább 40 percen át használható.

Használat hálózatról:

Csatlakoztassa az Sensation készüléket a hálózatra, várjon 1 percig, majd a bekapcsoló gomb segítségével állítsa a kívánt fokozatra (1 vagy 2).
FONTOS! Csak az epilátorhoz mellékelt adaptert használja.

Használata:
Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Az epilálás maximális hatása 0,5 cm-es szőrhosszúságnál érhető el a legkönnyebben.

A lábak epilálása:

 1. Kapcsolja be a készüléket és válassza ki az 1 vagy a 2 fokozatot.
 2. Tartsa a készüléket merőlegesen ( azaz 90°szögben) az epilálandó terület felett.
 3. Mindig két kézzel dolgozzon, az egyik kezével gondosan feszítse ki a bőrt az epilálandó területen, míg a másik kezével irányítsa a készüléket. Az epilátort csak a szőrszálak növekedésével ellentétes irányban szabad mozgatni. Ne végezzünk körkörös, vagy oda-vissza irányú mozdulatokat.
 4. Lassan mozgassa az epilátort, gyenge nyomást gyakorolva. Vigyázat, ha túl erősen nyomja rá a bőrére a készüléket, akkor lelassulhat, és veszít a hatékonyságából.

Az érzékeny területek epilálása:

Az érzékeny területeknél használja az 1 fokozatot.

 1. A hónalj epilálásakor alulról felfelé mozgassa az epilátort, majd ezt követően felülről lefelé.
 2. A bikinivonal epilálásakor gondosan feszítse ki a bőrt, majd kívülről befelé haladva mozgassa a készüléket.

FONTOS!

 • A Sensation készüléket csak epilálásra szabad használni, a használati útmuóban leírtak szerint.
 • Ne végezzen epilálást nyílt seben, vágott seben, égési sérülésen, szemölcsön, anyajegyen, nap sugárzástól leégett vagy visszérgyulladásos bőrön. Ne használja irritált vagy gyulladásos bőrfelületen, mint például pszoriázisos vagy ekcémás bőrön.
 • Ne használja az arc, a haj, a mell, a szemöldök, a szempilla vagy a nemi szervek epilálására. A Sensation epilátort kizárólag a láb, a bikinivonal, a kar és a hónalj epilálására használja.

Karbantartás

 • Minden epilálás után a kis kefével tisztítsa meg a tárcsákat.
 • A kis kefe és alkohol segítségével rendszeresen fertőtlenítse a készülék fejét.
 • Ha szükségessé válna a készülék burkolatának tisztítása, használjon enyhe, tisztítószerrel átitatott törlőruhát.

OLVASSA EL FIGYELMESEN A BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOKAT, MIELŐTT A KÉSZÜLÉKET HASZNÁLNÁ!

Biztonsági utasítások

FIGYELEM: A készüléket tartalmazó polietilén zacskók vagy a készülék csomagolása veszélyes lehet. Tartsa távol ezeket a zacskókat csecsemőktől és gyermekektől. Ne használja őket bölcsőben, gyermekágyban, babakocsiban vagy járókában. A vékony fólia rátapadhat az orra és a szájra és meggátolhatja a légzést. A zacskó nem játékszer.
FIGYELEM: ne használja mosdókagyló, fürdőkád, zuhanyzó vagy egyéb vizet tartalmazó edény fölött vagy közelében. Tartsa szárazon a készüléket.

 1. Ha a készüléket fürdőszobában használja, ügyeljen arra, hogy húzza ki a konnektorból használat után. Vízforrás közelsége ugyanis még akkor is veszélyes lehet, ha a készülék ki van kapcsolva. Kiegészítő védelemként javasoljuk egy 30 mA-t nem meghaladó áramerősségű maradékáram-működtetésű megszakító telepítését a fürdőszobát ellátó áramkörre. Kérjen tanácsot a beépítést végző szakembertől.
 2. Ne merítse a készüléket vízbe vagy más folyadékba.
 3. Kizárólag a mellékelt adatptert használja a készülék használatához vagy töltéséhez
 4. Ha az adtapter vagy a tápvezeték megsérült, a gyártónak szakszerviznek vagy hasonló végzettséggel rendelkező személynek kell kicserélnie a veszélyek megelőzése érdekében.
 5. Ne használja a készüléket, ha leesett vagy sérülések nyomai láthatók rajta.
 6. Ne hagyja a készüléket felügyelet nélkül, ha be van dugva vagy be van kapcsolva.
 7. Húzza ki azonnal a hálózatból, ha a használat közben probléma merül fel.
 8. Csak az X-Epil által ajánlott tartozékokat használja.
 9. Minden használat után és tisztítás előtt húzza ki a hálózatból a készüléket.
 10. Ne hagyja a készüléket bedugva 24 óránál tovább.
 11. Ez a készülék nem csökkent fizikai, érzékszervi vagy szellemi képességgel rendelkező, vagy tapasztalatlan vagy tudatlan személyek (vagy gyermekek) általi használatra készült, kivéve akkor, ha a biztonságukért felelős személy felügyelete mellett vagy a készülék használatára vonatkozó előzetes utasításait követve használják. Vigyázni kell a gyermekekre, hogy ne játsszanak a készülékkel.
 12. A vezeték sérülésének elkerülése érdekében ne csavarja a készülék köré és ügyeljen arra, hogy ne csavarja vagy hajtsa meg, amikor elteszi.
 13. Ez a készülék megfelel a 04/108/EK (elektromágneses kompatibilitás) és a 04/108/EK (elektromos háztartási készülékek biztonsága) irányelvekben javasolt szabványoknak.

Az elektromos és elektronius berendezések élettartamuk végén

Mindannyiunk és a környezet védelmében kifejtett közös aktív részvétel érdekében:

 • Ne dobja ki ezeket a termékeket a háztartási hulladékokkal együtt.
 • Vegye igénybe az országában rendelkezésére álló visszavételi és begyűjtő rendszereket. Egyes anyagok így újra feldolgozhatók vagy hasznosíthatók lehetnek.

Tölthető akkumulátorok és elemek újrahasznosítása

Mielőtt a készüléket hulladékba dobná, távolítsa el belőle az elemeket, akkumulátorokat és adja le őket egy az erre a célra kijelölt helyen. Ellenőrizze előtte, hogy az elemek és akkumulátorok teljesen le legyenek merülve. Az akkumulátorok és elemek eltávolításával kapcsolatos bármilyen tájékoztatásért forduljon az X-Epilhez.