X-Epil depilations for extra sensitive skin

Share this post

X-Epil depilations for extra sensitive skin

Depilations can cause continuous intriguing, particularly in the summer months because we would like to handle the disturbing hairy parts as soon as possible. But what is when we cannot use all kind of hair removing system because we have extra sensitive skin?

Is there a solution for depilating sensitive skin?

Our answer is: YES!

There are cosmetics firms which created that kind of products for special needs of the skin with ingredients that made possible to use for extra sensitive skin. X-Epil is that kind of product.

Enjoy depilation smoothly without problems.

We collected our products you can use to make depilation gentle and efficient.

Wax

Waxing is one of the most efficient system which can result smooth skin for 3-4 weeks.

There is an immensely simple way for waxing. Unbelievably easy and quick with the X-Epil ready for use gel wax bands for depilation. Using this you do not need any other additional and it is not even to to be warmed up.

Az X-Epil Használatra kész hipoallergén gélgyantacsíkok arcra– és testre termékek, különösen alkalmasak az érzékeny bőrfelületek gyantázásra. Színezék anyag mentes, illatanyaga nem tartalmaz allergén komponenseket, ezáltal minimálisra csökkentve az allergiás reakció kialakulását.

Cukorpaszta

Az X-Epil cukorpaszta hatékony és kíméletes módszer, összetevői kizárólag természetes anyagok, melyek nem irritáljál és terhelik a bőrt. Semmilyen kémiai-, illat- vagy színezőanyagot nem tartalmaz. Egy igazi mindenmentes szőrtelenítési élményt biztosít, több hétig tartó simasággal.

Szőrtelenítő krém

Jó hír, hogy van még olyan szőrtelenítési módszer a borotván kívül, amely fájdalommentes! Ez nem más, mint: az X-Epil szőrtelenítő krém! Az érzékeny bőr lágy szőrtelenítője, amely a legmakacsabb szőrszálakat is pár perc alatt eltávolítja. Értékes összetevőivel, mint az aloe vera, E-vitamin és kamilla, megnyugtatja és védi a bőrt.

Hatékony, kíméletes és gyors megoldás a selymes bőrért, kompromisszumok nélkül: X-Epil!